Ελλάδα

Άστατος ο καιρός σήμερα στις περιοχές των Επτανήσων – Πού και πότε θα βρέξει στην Αττική

Χειμώνα αρχίζει να θυμίζει το σκηνικό του καιρού, καθώς η θερμοκρασία έχει ήδη υποχωρήσει σε όλη τη χώρα. 

Σήμερα τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη νότια Χαλκιδική, σε περιοχές των Σποράδων, στα κεντρονότια τμήματα της Εύβοιας και λίγο στην Αττική.

Ο καιρός με μια ματιά

-Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με φαινόμενα κυρίως στα νότια έως την Τετάρτη. Την Παρασκευή πολλές βροχές και ο καιρός δείχνει να χειμωνιάζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

-Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα έως την Τετάρτη. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως το Σαββατοκύριακο

-Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και αργότερα 7 με 8 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα στην ανατολική και τη νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοανατολικής χώρας.

Ο καιρός στην Αθήνα θα είναι συννεφιασμένος, με παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα.

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι και την Τρίτη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq58med80sq9)

Ο καιρός σήμερα

Δημοφιλέστερα

To Top