Ελλάδα

Ο γιος του Τράγκα πούλησε 1.000.000 ευρώ τη βίλα στη Μύκονο

Με συνοπτικές διαδικασίες ο μεγάλος γιος του Γιώργου Τράγκα, Γιάννης, πούλησε πριν από δύο μήνες τη βίλα στον Αγιο Λάζαρο της Μυκόνου, την οποία του είχε μεταβιβάσει όσο ήταν εν ζωή ο πατέρας του. Το ακίνητο που μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν νοικιαζόταν μέσω της πλατφόρμας Airbnb αποσύρθηκε από αυτήν και πριν από λίγες εβδομάδες άλλαξε χέρια.

Αγοραστής του είναι ο κ. Ιωάννης Τσουκαρίδης, πρώην ιδιοκτήτης της εταιρείας Paperpack, ο οποίος είχε ήδη χτίσει μια βίλα σε απόσταση αναπνοής από αυτήν του Γιώργου Τράγκα, με τα δύο σπίτια να τα χωρίζει ένας μαντρότοιχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, για να την αποκτήσει ο επιχειρηματίας κατέβαλε τίμημα που άγγιξε το 1 εκατ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του αείμνηστου δημοσιογράφου-εκδότη, μια και τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα πάντα με το στενό περιβάλλον του.

Μάλιστα αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν από τη στιγμή που η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, φέρεται να μην υπέγραψε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό έγγραφο που θα ακολουθούνταν από πράξη διαχωρισμού της περιουσίας στο Μονακό.


tragkas_spiti_mykonos_in__2_

Με την οποία, σημειωτέον, ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του στο σύνολό της, μια και, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη διαθήκη του, του άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν ότι έπειτα από έρευνες μηνών, όλες σχεδόν οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ φέρεται να έχουν κλείσει. Κάτι που σημαίνει ότι είτε τα ακίνητα σε Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον και Μπέβερλι Χιλς πουλήθηκαν, είτε ότι ανηκουν πλέον σε νέες εταιρείες.

Η βίλα των 200 τ.μ.

Μέχρι και φέτος το καλοκαίρι η εντυπωσιακή βίλα των 200 τ.μ. στον Αγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγάλο γιο του Γιώργου Τράγκα μέσα από την πλατφόρμα Airbnb, στην οποία πλέον δεν υπάγεται. Πρόκειται για μια οικία που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της όλες τις ανέσεις και η οποία έχει μεγάλο αβαντάζ την εκπληκτική της θέα, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, σε μια περιοχή όπου η αξία των ακινήτων αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.

Δημοφιλέστερα

To Top