Ελλάδα

Κούγιας κατά Λέων: Θέλει να διαφημιστεί μέσω της Πισπιρίγκου ως ιδιώτης ιατροδικαστής ιδρύοντας και ΙΕΚ

Αιχμηρή δήλωση κατά του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, αλλά και των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, που συνέταξαν το πόρισμα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μαλένας και Ίριδας, τους οποίους απέδωσαν σε ασφυξία, έκανε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας.

«Δεν θα είχα κανένα λόγο να ασχολούμαι με τον ιδιώτη ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, εάν το συγκεκριμένο πρόσωπο και οι ΚαρακούκηςΚαλόγρηας δεν ήταν τα τρία πρόσωπα, τα οποία με καθημερινές πολυάριθμες δημόσιες εμφανίσεις, αυτό αφορά τον Γρήγορη Λέων, και με μια κωμικού επιστημονικού περιεχομένου γνωμοδότηση, αυτό αφορά τους Καρακούκη – Καλόγρηα, κατέστησαν κατηγορουμένη και προσωρινά κρατούμενη την εντολέα μου» αναφέρει ο κ. Κούγιας.

Όπως υποστηρίζει, οι συγκεκριμένοι ιατροδικαστές, οδήγησαν την κοινωνία και τις αρχές, «μέσω μιας απλής γνώμης, εκτός επιστημονικής υποδομής ιατροδικαστικής, και με μία τουλάχιστον, είναι επιεικής ο όρος, αμελή εισαγγελική και δικαστική προσέγγιση στην μεγαλύτερη εισαγγελική και δικαστική πλάνη του αιώνα».

Ο κ. Κούγιας εκφράζει την πεποίθηση ότι η άποψή τους δεν θα επικρατήσει. Ωστόσο, δίνει την ερμηνεία του για την εμπλοκή των τριών ιατροδικαστών στην υπόθεση. Όπως λέει, ο κ. Λέων «θέλει να διαφημιστεί και να εξασφαλίσει εργασία ως ιδιώτης ιατροδικαστής, ιδρύοντας μάλιστα και ΙΕΚ ιατροδικαστικής, στο οποίο μάλιστα ισχυρίζεται το εξής απατηλό, αυτό δείχνει και την ποιότητά του, ότι με 880 ευρώ και 50 ώρες μάθημα γίνεσαι ιδιώτης ιατροδικαστής». Για τον σκοπό αυτό παραθέτει και αναρτήσεις που έχουν γίνει στο Facebook.


kougias_leon


kougias_leon1

Δημοφιλέστερα

To Top