Οικονομία

Επιδοτήσεις – Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις – Διευκρινίσεις από τον πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ

Εως τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να έχει «τρέξει» το πρόγραμμα «Σπίτι μου» που θα δίνει άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια πρώτης κατοικίας σε νέους 25 έως 39 ετών με εισοδηματικά κριτήρια.

Από το πρόγραμμα «Σπίτι μου» συνολικού προϋπολογισμού 1,74 δισεκατομμυρίων ευρώ θα ωφεληθούν περισσότεροι από 137.000 πολίτες.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ, Στράτος Παραδιάς, το πρόγραμμα δεν αφορά ανακαίνιση πατρικού αλλά αποκλειστικά αγορά κατοικίας σε άτομα έως 39 ετών με προϋποθέσεις.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq65ieuq1czl)

ΠΟΜΙΔΑ: Τα 20 «αγκάθια» που απασχολούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Έναν συνοπτικό απολογισμό με τα 20 σημαντικότερα επιτεύγματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) αλλά και τα 20 σοβαρότερα εκκρεμή ζητήματα παρουσίασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στράτος Παραδιάς, στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του, ο κ. Παραδιάς υπενθύμισε ότι «στα 40 χρόνια που πέρασαν, ασχοληθήκαμε με δεκάδες προβλήματα που απασχόλησαν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, για πολλά από τα οποία αξιωθήκαμε να πρωτοστατήσουμε στην επίλυσή τους, με τη βοήθεια άξιων και αποτελεσματικών εκπροσώπων όλου σχεδόν του πολιτικού φάσματος, που μπόρεσαν να διακρίνουν ότι αυτό που τους προτείναμε δεν αποσκοπούσε μόνον στο καλό των μελών μας, αλλά ταυτόχρονα και στο γενικότερο κοινωνικό καλό».

«Είναι τεράστια η ικανοποίησή μας για το ότι η ΠΟΜΙΔΑ αποτελεί σήμερα τον υπεύθυνο θεσμικό φορέα που εκπροσωπεί στη χώρα μας την μικρή και μεσαία ιδιωτική ακίνητη περιουσία, και στην πραγματικότητα τη ραχοκοκκαλιά της λεγόμενης μεσαίας τάξης της, αναγνωρισμένο και με συγκεκριμένα νομοθετήματα» έσπευσε να προσθέσει.

Δημοφιλέστερα

To Top