Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: Δεν θα πάψω να στηλιτεύω τη θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές

Απτόητος στην κριτική που θα συνεχίσει, όπως γράφει, να ασκεί για την «θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας» δηλώνει ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Δευτέρας (30/1) ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του «τύπος της trash TV».

Αφού ευχαριστεί όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και αφού διευκρινίζει ότι αφέθηκε ελεύθερος «με εντολή εισαγγελέα», ο Πέτρος Τατσόπουλος κάνει λόγο για «φαιδρή μήνυση» που υποβλήθηκε σε βάρος του.

Η πρώτη ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου για τη σύλληψή του

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα».

Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς…

Posted by Petros Tatsopoulos on Monday, January 30, 2023

Αντιδράσεις και καταδίκη

Η σύλληψη του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου το βράδυ της Δευτέρας (30/1) μετά από μήνυση που έκανε σε βάρος του ο παρουσιαστής και υποψήφιος βουλευτής, Φίλιππος Καμπούρης, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

«Ο τύπος της trash tv κάνει μήνυση και εγώ να την περάσω στο τμήμα επειδή ένας τύπος αποφασίζει» σχολίασε την ώρα της σύλληψής του ο Πέτρος Τατσόπουλος καθώς ο μηνυτής του είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στα social media την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του συγγραφέα.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του Πέτρου Τατσόπουλου

Συμβαίνει τώρα έξω από το βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone. Ο Πέτρος Τατσόπουλος συλλαμβάνεται αμέσως μετά το πέρας της…

Posted by ΚΕΠΕΚ – Κίνηση Ελλήνων Πολιτών για την Εκκοσμίκευση του Κράτους on Monday, January 30, 2023

Δημοφιλέστερα

To Top