Ελλάδα

Καιρός: Διχογνωμία των μετεωρολόγων για τον χιονιά του Σαββατοκύριακου

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού αναμένεται να εκδώσει σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σχετικά με την κακοκαιρία που έρχεται τις επόμενες ώρες και κυρίως για τον χιονιά θα πλήξει την Αττική και ο οποίος έχει προκαλέσει αρκετές διαφωνίες μεταξύ των μετεωρολόγων τις τελευταίες ημέρες.

Την ώρα που Σάκης Αρναούτογλου και Κλέαρχος Μαρουσάκης επιμένουν για χιόνια στην Αθήνα, ο Γιάννης Καλλιάνος ζητάει να υπάρξει ψυχραιμία σημειώνοντας πως σήμερα θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον καιρό του τριημέρου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς.

Δεδομένα καιρού έως τη Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ :
1.Τα Mετεωγράμματα: https://t.co/Xkt3qbq39y
2. Τις προγνώσεις περιφερειών: https://t.co/uyl2nDrtp0
3. Την γενική πρόγνωση : https://t.co/Hp7a35AAkt

ΘΑ ΔΕΙΤΕ :
4. Έκτακτο δελτίο αύριο @EMY_HNMS @GSCP_GR @News247gr
@Starchannelnew1 pic.twitter.com/6cVqXfHjmL

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) February 2, 2023

\r\n”}” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.Twitter”>

Καλλιάνος: Σήμερα οι τελικές απαντήσεις για τον χιονιά

«Μέχρι και το Σάββατο, για την Αττική, ισχύει ότι σας έχω πει εδώ και μέρες. Ότι δηλαδή δεν περιμένουμε τίποτα από άποψη χιονοπτώσεων και το πολύ το βράδυ του Σαββάτου να χιονίσει στα πολύ ψηλά της Πεντέλης και της Πάρνηθας.

Για την Κυριακή υπάρχει ακόμη μια αξιοπερίεργη διχογνωμία μεταξύ των μοντέλων. Φαίνεται να έρχεται μια σημαντική ψυχρή εισβολή αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποιες περιοχές ή και σε ποια υψόμετρα θα χιονίσει.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, υποψηφιότητα από την Κυριακή και έπειτα για χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα δίνουν οι παρακάτω περιοχές :

Δημοφιλέστερα

To Top