Διεθνή

Ρωσία: Η εισβολή στην Ουκρανία «απειλεί» με ευρωπαϊκές κυρώσεις και την πρώην σύζυγο του Πούτιν

Επί 30 χρόνια στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του, όταν όμως ο σύζυγός της και πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ξεμυαλίστηκε με το κορίτσι -λάστιχο, την Χρυσή Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, κατάλαβε ότι πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου.

Η Λιουντμίλα Οτσερέτναγια, που απέκτησε δύο κόρες με τον Πούτιν, άρπαξε τη ζωή από τα μαλλιά, έκανε μεγάλη περιουσία στο real estate κι έβαλε για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί με τον επιχειρηματία Αρτούρ Οτσερέτνι.

Ωστόσο… το φάντασμα του Πούτιν, την κυνηγάει ακόμα καθώς όπως αναφέρει το Politico, ως πρώην του, κινδυνεύει με κυρώσεις λόγω του ρωσικού πολέμου στην Ουκρανία.

Μέχρι σήμερα… είχε τον τρόπο της η πρώην του Ρώσου προέδρου

Ο δεύτερος σύζυγός της έχει τον… τρόπο του και η Λιουντμίλα απολαμβάνει τα πανάκριβα ακίνητα και πολυτελή διαμερίσματα που έχει όμως στο όνομά του.

Περίπου 20 λεπτά από την παραλία της Μαρμπέγια, μιας πανέμορφης πόλης στην ισπανική Κόστα ντελ Σολ, που είναι γεμάτη διασημότητες, η πρώην του Πούτιν έχει ένα διαμέρισμα αξίας 1,1 εκατ. ευρώ (αυτή ήταν η τιμή της αγοράς του το 2014 και οι τιμές των ακινήτων έχουν αυξηθεί).

Το δημοσίευμα εξηγεί ότι το διαμέρισμα ανήκει στον δεύτερο σύζυγό της, το οποίο μάλιστα πωλείται για όσους ενδιαφέρονται.

Δημοφιλέστερα

To Top