Αθλητισμός

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και τα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδας τένις

Μια νίκη στα εναπομείναντα τρία ties θέλει η εθνική Ελλάδας για να πάρει την πρόκριση στο πρώτο γκρουπ του Παγκόσμιου μετά την εξαιρετική πρώτη ημέρα στο ΟΑΚΑ. Σήμερα, Κυριακή, το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:00 με το διπλό. Κατά πάσα πιθανότητα αυτοί που θα αγωνιστούν θα είναι ο αδερφός του Στέφανου Τσιτσιπά, Πέτρος, και ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Από την πλευρά του ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λογικά θα μας εκπροσωπήσει στο μονό.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Davis Cup by Rakuten:

12:00 Ελλάδα – Ισημερινός /COSMOTE SPORT 6 HD
14:00 Ελλάδα – Ισημερινός, Στέφανος Τσιτσιπάς – Αντρές Αντράντε /COSMOTE SPORT 6 HD

16:00 Ελλάδα – Ισημερινός, Αριστοτέλης Θάνος – Άλβαρο Γκιγιέν /COSMOTE SPORT 6 HD

Σημαντικές ποδοσφαιρικές συναντήσεις

Μεγάλο ντέρμπι έχουμε στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό του φορμαρισμένου Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος κόντρα στην πρώην ομάδα του. Το γήπεδο του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται κατάμεστο, με τα εισιτήρια να έχουν κάνει φτερά.

Μία από τις δύο ομάδες έχει την ευκαιρία να πιάσει τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία, σε περίπτωση που το «Τριφύλλι» ηττηθεί και για τρίτη συνεχόμενη φορά μετά τις δύο κολλητές ήττες από Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ. Οι διαφορά των τριών ομάδων είναι στους τρεις βαθμούς, με τους δυο σημερινούς αντιπάλους να ισοβαθμούν στους 42.

Στις 17:30 η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο φιλοδοξώντας να μην χάσει τη διαφορά των δύο βαθμών (47-45) από τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας:

Eredivisie

Δημοφιλέστερα

To Top