Αθλητισμός

Premier League, Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Ο Κέιν έγραψε ιστορία

Ο Χάρι Κέιν για ακόμα ένα ματς με την φανέλα της Τότεναμ έγραψε ιστορία! Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός και αρχηγός των Σπερς, σκόραρε το τέρμα που έκρινε το εντός έδρας ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι (1-0), έφτασε τα 267 γκολ με τους Λονδρέζους και είναι πλέον μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του συλλόγου, καθώς ξεπέρασε τον εμβληματικό Τζίμι Γκριβς.

Νίκη – δώρο στην Άρσεναλ, η οποία παραμένει στο +5 με ματς λιγότερο .

Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τις καλύτερες φάσεις 

Αν και η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε καλύτερα και έδειχνε να παίρνει τα ηνία του ματς, η Τότεναμ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία και με σκόρερ, ποιον άλλον; Τον Χάρι Κέιν! Στο 15ο λεπτό ο Ρόδρι έκανε μεγάλο λάθος έξω από την περιοχή, ο Χόιμπιεργκ έκλεψε την μπάλα και ο Άγγλος σέντερ φορ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0!


rank

Κάπως έτσι, ο πολύπειρος φορ έφτασε τα 200 γκολ στην Premier League και 267 με τη φανέλα της ομάδας, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της. Παράλληλα, έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που φτάνει αυτό τον αριθμό τερμάτων στο πρωτάθλημα, μετά τους Γουέιν Ρούνεϊ (208) και Άλαν Σίρερ (260).

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς (79′ Σεσενιόν), Κουλουσέφσκι (88′ Σάντσες), Σον (84′ Μπισούμα), Κέιν

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Άκε, Ακάνζι, Γουόκερ, Ρίκο Λιούις, Ρόντρι, Γκρίλις, Μαχρέζ (59′ Ντε Μπρόινε), Άλβαρεζ, Μπερνάρντο Σίλβα (84′ Γκουντογκάν), Χάαλαντ

Δημοφιλέστερα

To Top