Οικονομία

Το δράμα και τα ελληνοτουρκικά, το βαρύ πρόστιμο στο σούπερ μάρκετ, ο Μεγάλου αντεπιτίθεται στη MIG και το Athens Heart κλείνει

Γιατί από προχθές μιλούσε για τον τρομερό χιονιά που έρχεται, αλλά για την ώρα δεν τον βλέπω. Τέλος πάντων, τα είπαμε τώρα αυτά από χθες, εκλογές έχουμε οπότε και δυο – τρεις μέρες να καθίσει ο κόσμος παραπάνω δεν έγινε και κάτι. Εδώ ο Φίλης είπε στους μαθητές να κλείσουν τα κομπιούτερ και να πάνε για χιονοπόλεμο… Και, μεταξύ μας, δεν είναι και κάτι τρομερό να χάσουν μια ημέρα από το σχολείο οι μαθητές. Βέβαια, ο Φίλης σου λέει «εμείς κάναμε καριέρα έξω από τα πανεπιστήμια χαβαλεδιάζοντας», αλλά αυτό είναι άλλο.

Μαδάμε τη μαργαρίτα…

-Λοιπόν, εγώ δεν έχω σκοπό να σας τρελάνω (ειδικά όσους ενδιαφέρονται και προσωπικά) με το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών, αλλά να, ο Μητσοτάκης εκπέμπει συνεχώς (ίσως και επίτηδες, ίσως και όχι) διαφορετικά μηνύματα στον ασύρματο και μπερδεύεται το σύμπαν. Λοιπόν, μου λέει η πηγή μου ότι η 9η Απριλίου είναι η μια από τις δυο ημερομηνίες για την πρώτη κάλπη. Η δεύτερη πιθανή ημερομηνία (πάντα για τις πρώτες εκλογές) είναι η 14 Μαΐου, ίδια δηλαδή με εκείνη της Τουρκίας.

Τα δραματικά γεγονότα…

-Τώρα, αν ρωτάτε πόσο επηρεάζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις τα δραματικά γεγονότα με τους σεισμούς στην Τουρκία (και τη Συρία) θα έλεγα, όπως είπε πηγή μου από την κυβέρνηση, «εμείς θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε σ’ αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα και νομίζω ότι – έστω και μοιραία – τελείωσε και οποιαδήποτε πιθανότητα εντάσεων με τους γείτονες, μέχρι τις εκλογές τουλάχιστον».

Πρόστιμο σούπερ μάρκετ

-Ναι, το πρόστιμο σε σούπερ μάρκετ που προανήγγειλε για «αδικαιολόγητα τσιμπημένες τιμές» ο Παπαθανάσης θα είναι μεγάλο, περί τις 300.000 ευρώ. Όχι, τα αφεντικά δεν είναι Έλληνες.

Η Τράπεζα Πειραιώς ετοιμάζει τον βαρύ οπλισμό

Δημοφιλέστερα

To Top