34ο τεύχος
Τσικνίζουμε παρέα
-Με μοσχαρίσιο κρέας φτιάχνουμε ribeye με chimichurri και chips γλυκοπατάτας, σουβλάκια με σπιτικές πίτες, μπιφτέκια με πατάτες φούρνου, ribs με πατάτες jacket και κεμπάπ.
-Με χοιρινό κρέας ετοιμάζουμε μπριζολάκια λαιμού με τηγανητές πατάτες, κοντοσούβλι στον φούρνο και τυροκαυτερή, μπιφτεκάκια, παϊδάκια με secret sauce και coleslaw και ψητή πανσέτα με πατατοσαλάτα.
-Τέλος, επιστρατεύουμε το κοτόπουλο για να φτιάξουμε ψητά φιλετάκια με πράσινη σαλάτα, κοτομπέικον με σαλάτα Ουγγαρέζα, κεμπάπ με πολίτικη σαλάτα, παϊδάκια με μελιτζανοσαλάτα και φτερούγες με τραγανές πατάτες φούρνου.