Αθλητισμός

Οι Μιλγουόκι Μπακς απέκτησαν τον Τζάε Κράουντερ από τους Φοίνιξ Σανς

Ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ είχε συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα των Φοίνιξ Σανς για τη μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ στην πόλη της Αριζόνα.

Έτσι οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το «deal» με τους Μπρούκλιν Νετς και τους Ιντιάνα Πέισερς, δίνοντας πέντε draft picks β’ γύρου προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Τζάε Κράουντερ.

Στο trade συμπεριλήφθηκε και η ομάδα της Ιντιανάπολις, η οποία πήρε από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον Τζόρνταν Νουόρα, όπως επίσης και τα δύο από τα πέντε draft picks. Αντίστοιχα αποχαιρέτησε τον Γκόγκα Μπιτάτζε.

Ο Κράουντερ είχε αποτελέσει τον… μόνιμο «πονοκέφαλο» του Έλληνα σούπερ σταρ, ειδικά στα playoffs που είχαν διεξαχθεί στη «φούσκα» του Ορλάντο καθώς ήταν ο μοναδικός που τον είχε σταματήσει. Ο 33χρονος φόργουορντ έχει μετρήσει στην καριέρα του 735 ματς με 9.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Κράουντερ: «Έκοψα το δάχτυλό μου για να σώσω το χέρι μου»

Ο Κράουντερ ήταν ο μεγάλος στόχος των Μιλγουόκι Μπακς πριν από την trade deadline με τον ίδιο να σχολιάζει μ’ έναν ξεχωριστί τρόπο τη μεταγραφή του.

Ο Κράουντερ είχε μείνει εκτός από τους Σανς από την αρχή της σεζόν και όπως έγραψε ο ίδιος… επιστρέφει.
«Έκοψα το δάχτυλό μου για να σώσω το χέρι μου. Το Νο99 επιστρέφει» έγραψε ο Αμερικανός στο τουίτερ, εννοώντας πως «πόνεσε» για αρκετό καιρό ώστε να κερδίσει κάτι μεγαλύτερο, με σαφή αναφορά στην πρώην ομάδα του και τον τρόπο που τον χειρίστηκε.

Για τους Μπακς αυτή είναι μια προσθήκη που θα δώσει αρκετή σκληράδα ενόψει των playoffs, με τον Κράουντερ να ανυπομονεί όπως δείχνει για να αγωνιστεί ξανά στα παρκέ του ΝΒΑ και να παίξει δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δημοφιλέστερα

To Top