Αθλητισμός

Champions League: «Εφιάλτης» για τα ζευγάρια τον Άγιο Βαλεντίνο – Βραδιά με Λίβερπουλ-Ρεάλ και Παρί-Μπάγερν

Κάθε χρόνο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δίνει το δικό της χρώμα στο ημερολόγιο για τα ζευγάρια. Κάθε χρόνο, όμως, ρισκάρει επίσης το… συναπάντημα με την επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ημέρα των Ερωτευμένων συμπίπτει με την έναρξη της φάσης των «16» του Champions League. Και τα ερωτευμένα ζευγάρια πιθανότατα βλέπουν τα σχέδιά τους για την ξεχωριστή αυτή μέρα να… κλονίζονται, αν κοιτάξουν τα ποδοσφαιρικά ζευγάρια της βραδιάς.

Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης, η αναβίωση του περσινού τελικού, ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια που ψάχνουν αντίδραση και ονειρεύονται και πάλι την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι, του Κιλιάν Μπαπέ και του Νεϊμάρ απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας, πράξη πρώτη για ένα από τα οκτώ εισιτήρια των προημιτελικών.

Δύο ευρωπαϊκές «τιτανομαχίες» την ίδια ώρα (22:00) και δεν είναι οι μόνες. Παράλληλα, η άκρως ενδιαφέρουσα «μονομαχία» της Μίλαν με την Τότεναμ, αλλά και η αναμέτρηση της ομολογουμένως θεαματικότερης ομάδας του φετινού Champions League, Νάπολι, στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου (22:00):

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
Μίλαν – Τότεναμ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top