Ελλάδα

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές από διαφορετικούς δράστες στη Ζάκυνθο

Τρεις κλοπές που είχαν γίνει ως και πριν από ενάμισι χρόνο σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου από διαφορετικούς δράστες, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Στην πρώτη περίπτωση, από την εργαστηριακή εξέταση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας ο οποίος στις 19 Αυγούστου 2021 παραβίασε το παράθυρο ενός σπιτιού στην περιοχή Σαρακηνάδο και άρπαξε από το εσωτερικό ένα ρολόι.

Στην δεύτερη περίπτωση, ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας ένας αλλοδαπός που έκλεψε διάφορα αντικείμενα και 140 ευρώ από ένα αυτοκίνητο στην περιοχή Βαρρές, στις 21 Νοεμβρίου 2022.

Τέλος, αναγνωρίστηκε μια Ελληνίδα ως δράστιδα της κλοπής ενδυμάτων από ένα κατάστημα στην πόλη της Ζακύνθου, στις 22 Οκτωβρίου 2022.

Προσπάθησαν να διαρρήξουν περίπτερο

Μέσα σε λίγα λεπτά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηλείας και συνελήφθησαν δύο Έλληνες οι οποίοι επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα περίπτερο στην Αμαλιάδα για να κλέψουν προϊόντα, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σε σωματική έρευνα που τους έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή τους τέσσερα μεταλλικά διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μπουζί.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής από κοινού.

Δημοφιλέστερα

To Top