Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό σχέδιο του Μίτσελ με βασικούς Ραμόν και Μπα και πιθανότητες για Ρέτσο στο αρχικό σχήμα

Σχετικά με την αποστολή από τους παίκτες που έμειναν εκτός στον Ολυμπιακό ο Μπιέλ είναι με τραυματισμό ενώ off τέθηκαν και οι Ντόι, Παπέ Σισέ και Βρουσάι. Ο Ρέαμπτσιουκ είναι ως γνωστόν τιμωρημένος.

Στα αγωνιστικά σχέδια του Μίτσελ γυρίζει ο Ουσεϊνού Μπα που τελευταία φορά που είχε παίξει ήταν με τη Λαμία τον Οκτώβριο (ήταν στο Πρωτάθλημα) ενώ διαθέσιμος είναι και ο Χάμες. Τώρα αναφορικά με τα πλάνα 11άδας του Ισπανού όλα δείχνουν πως θα έχουμε αλλαγές.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ και επικρατέστεροι για τη συγκρότηση της άμυνας είναι οι Ροντινέι, Ρέτσος, Ουσεϊνού Μπα και Ραμόν. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Ινμπόμ Χουάνγκ και εκτός απροόπτου μπροστά τους ο Χάμες ως δεκάρι. Στα 2 άκρα οι Φορτούνης και Γκάρι Ροντρίγκες και ενδεχομένως βασικός φορ ο Μπακαμπού και όχι ο Αραμπί.

Ο Μίτσελ αλλά και ο Ολυμπιακός θέλουν και μίας μορφής restart στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά και τη νίκη. Και αυτό λίγες μέρες μετά την ήττα εκτός έδρας από την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται η αποστολή; Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βαλμπουενά.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top