Ελλάδα

Δικογραφία-σοκ: Επί επτά χρόνια ξυλοφόρτωνε το γνωστό μοντέλο ο 40χρονος dj από «αγάπη και ενδιαφέρον»

Για επτά ολόκληρα χρόνια καταγγέλλει ότι βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη. Ο σύντροφός της την έσπαγε στο ξύλο και το νεαρό μοντέλο το ανεχόταν πιέζοντας τον εαυτό της να αποδεχθεί ότι το «έκανε από αγάπη και ενδιαφέρον». Τελικά βρήκε το θάρρος να τον χωρίσει και αυτό το πλήρωσε ακριβά: τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έξω από γνωστό κλαμπ της Γλυφάδας δείχνουν το μέγεθος του εφιάλτη. Ενός μαρτυρίου διαρκείας με πολλά θερμά και άγρια επεισόδια, που κατέληξε στη Δικαιοσύνη.

Η επίθεση από τον μαινόμενο dj που δέχθηκε το μοντέλο, με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, το ξέσπασμα ζήλιας του 40χρονου dj με τον οποίο είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν, όπως ανέφερε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντί της.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 00.15 της 5ης Φεβρουαρίου. Ο 40χρονος dj, ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε έξω από γνωστό κέντρο της Γλυφάδας μαζί με μια νεαρή κοπέλα με ρίζες από την Ιταλία και την Κολομβία. Ξαφνικά αντίκρισε το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφός της, τον οποίο ο dj γνώριζε.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, έξω από ένα γνωστό κατάστημα πολυτελών υποδημάτων, τους πλησίασε με άγριες διαθέσεις, τα αίματα άναψαν και τότε ο 40χρονος όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα με μπουνιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας το μοντέλο είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.


viasmos_kakopoiisi

Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και τρεις φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δάγκωσε το αυτί του 32χρονου σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι από τον λοβό.

«Φοβόμουν να μιλήσω γιατί με απειλούσε»

Το 28χρονο μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στη 01.40 στους αστυνομικούς του Τμήματος Αλίμου περιέγραψε το σκηνικό του ξυλοδαρμού της έξω από το γνωστό κατάστημα της Γλυφάδας, όπου ο δράστης τη γρονθοκόπησε στο στόμα και στη συνέχεια την κλοτσούσε την κοιλιά. Ανέφερε πως στα επτά χρόνια της σχέσης που διατηρούσε μαζί του υπέφερε καθώς τη χτυπούσε, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς τρεις φωτογραφίες, εκ των οποίων οι δύο είναι παλαιότερες και η τρίτη από την ημέρα του ξυλοδαρμού της όπου φαίνεται χτυπημένη στο στόμα. Κάτι το οποίο πιστοποίησε και σε κατάθεσή του αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκε στο σημείο.

Δημοφιλέστερα

To Top