Ελλάδα

Ηράκλειο: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον «πιστολέρο» του Γαζίου

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και οι τρεις τραυματίες του χθεσινού αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο του Γαζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 35χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με σοβαρό τραύμα στο γόνατο ενώ τις επόμενες ώρες οι γιατροί θα αποφασίσουν για το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα, ο 36χρονος φυγόδικος αλλά και ο 22χρονος άνδρας έχουν τραυματιστεί από σφαίρα στο μηρό και εισήχθησαν στο χειρουργείο. Η κατάστασή της υγείας τους παραμένει σταθερή.

Την ίδια ώρα, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου στον 36χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο ίδιος αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο εάν θα πάρει εξιτήριο για να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί ή εάν ανακρίτρια και εισαγγελέας μεταβούν στο νοσοκομείο προκειμένου να του πάρουν απολογία.

Δημοφιλέστερα

To Top