Αθλητισμός

Premier League, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι: Ντέρμπι τίτλου στο Λονδίνο

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ και η αλλαγή στον αγώνα Άρσεναλ-Αϊντχόφεν για το Europa League είχε προκαλέσει την αναβολή του πρώτου φετινού ραντεβού των «κανονιέρηδων» με τους «πολίτες» και εν τέλει το μεγάλο ντέρμπι της Premier League θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ (21:30, Novasports Prime).

Μόνο που θα είναι η δεύτερη φετινή τους αναμέτρηση καθώς πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες στο Emirates με την Σίτι να νικά 1-0 και να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, αλλά πλέον η διαφορά της από την Σίτι έχει πέσει στους τρεις βαθμούς καθώς μετρά δύο σερί γκέλες έχοντας χάσει με 1-0 στην Έβερτον και φέρνοντας εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπράντφορντ.

Τα τελευταία χρόνια η Σίτι έχει πάρει τον αέρα των Λονδρέζων, καθώς είναι αήττητη στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (9 νίκες, 2 ισοπαλίες) και μετρά έξι σερί διπλά σε όλες τις διοργανώσεις από το 2015 και μετά (τόσο είχε κάνει σε όλη την ιστορία των αναμετρήσεων τους), ενώ δεν υπάρχει ομάδα με 7 σερί διπλά στην έδρα της Άρσεναλ.

Πιθανές 11άδες:

Άρσεναλ: Ραμσντέιλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Τσάκα, Παρτέι – Σάκα, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι – Ενκέτια (Τροσάρ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι (Λαπόρτ), Ακέ – Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Γκρίλις, Χάαλαντ (Άλβαρες)

Δημοφιλέστερα

To Top