Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Μπόελι και Κελαϊφί συζήτησαν στο Παρίσι το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Τσέλσι

Συνάντηση κορυφής έλαβε χώρα την Τρίτη στο Παρίσι, σύμφωνα με την Parisien, με τους Τοντ Μπόελι και Νασέρ Αλ Κελαϊφί να συζητούν σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Τσέλσι το καλοκαίρι.

Φανερό είναι πως ο Νεϊμάρ δεν διανύει το καλύτερό του φεγγάρι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τα σενάρια να τον θέλουν να αποχαιρετά τη γαλλική πρωτεύουσα το καλοκαίρι.

Άλλωστε, ήδη, σύμφωνα με το Foot Mercato, έχει ακουστεί πως η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να του… βάλει πωλητήριο εν όψει Ιουνίου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται δυσαρεστημένος με το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Η Parisien από την πλευρά της, έριξε «λάδι» στη «φωτιά» αυτών των συζητήσεων, αναφέροντας πως κατά την Τρίτη (14/02) οι Νασέρ Αλ Κελαϊφί της Παρί και Τοντ Μπόελι της Τσέλσι συναντήθηκαν και συζήτησαν από κοντά το ενδεχόμενο μετακίνησης του Βραζιλιάνου στους Μπλε.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Λονδρέζοι θα ήταν ανοιχτοί στο να πληρώσουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνουν οι πρωταθλητές Γαλλίας, ενώ τα πάντα δείχνουν πως πρόκειται για ένα… σίριαλ που αναμένεται να απασχολήσει αρκετά το καλοκαίρι.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top