Αθλητισμός

La Liga: Ιστορικός Μπενζεμά στη νίκη της Ρεάλ με 4-0 επί της Έλτσε – Δείτε τα γκολ

Σε ρυθμούς ρελαντί, η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια σε επίπεδο συλλόγων, Ρεάλ Μαδρίτης, ξεπέρασε με άνεση την καταδικασμένη ουραγό Έλτσε σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της La Liga στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (4-0) και επανέφερε στους οκτώ βαθμούς το μειονέκτημά της σε σχέση με την πρωτοόρο Μπαρτσελόνα, μετά από 21 αγωνιστικές.

Χωρίς τον τιμωρημένο Βινίσιους Ζούνιορ στη διάθεσή του, ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε στην τριάδα της επίθεσης τον Ροντρίγκο, με τον Φεδερίκο Βαλβέρδε να οπισθοχωρεί στα χαφ, μαζί με τον Ντάνι Θεμπάγιος και τον Εντουάρντο Καμαβινγκά, ο οποίος άφησε το αριστερό άκρο της άμυνας. Απών λόγω τραυματισμού έμεινε τελευταία στιγμή ο Τόνι Κρόος.

Ο Πάμπλο Ματσίν, από την πλευρά του, υποχρεώθηκε να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού δεν υπολόγιζε λόγω τραυματισμού στον πολύτιμο μέσο Πέρε Μίγια (σκόρερ χατ – τρικ στην παρθενική νίκη επί της Βιγιαρεάλ) και, λόγω τιμωρίας, τον αμυντικό Ελιμπέλτον Παλάσιος και τον μέσο Ομάρ Μασκαρέιγ.


Resumen de Real Madrid vs Elche CF 4-0)

Γκολάρα Ασένσιο, σφραγίδα Μπενζεμά

Η Βασίλισσα, στην ενδεκάδα της οποίας η Έλτσε έκανε pasillo για να την τιμήσει για την κατάκτηση του Μουντιάλ Συλλόγων, μπήκε «φουριόζα» από την αρχή και άγγιξε το 1-0 μόλις στο τέταρτο λεπτό, με σουτ του Έντερ Μιλιτάο και την μπάλα να βγαίνει ελάχιστα άουτ από την εστία του Έντγκαρ Μπαδία, ο οποίος δεν γλίτωσε από το… μοιραίο, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Ο Μάρκο Ασένσιο πήρε την μπάλα στα μισά του δεύτερου μισού του γηπέδου, κινήθηκε κάθετα προς την αντίπαλη περιοχή, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση και, μπαίνοντας σε αυτή, πλάσαρε άψογα τον τερματοφύλακα της Έλτσε για να ανοίξει το σκορ.

Παρά το γρήγορο γκολ, οι Μαδριλένοι δεν σταμάτησαν να ψάχνουν την αντίπαλη εστία, με τον Καρίμ Μπενζεμά να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες και τον Βαλβέρδε να δοκιμάζει τα ρεφλέξ του Μπαδία.

Δημοφιλέστερα

To Top