Αθλητισμός

Κατάρ Όπεν: Η Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία την Πέμπτη στα προημιτελικά

Η Καρολίν Γκαρσία είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η Μαρία Σάκκαρη στο Όπεν του Κατάρ στην Ντόχα. Η 29χρονη Γαλλίδα έπειτα από αγώνα τριών ωρών νίκησε την Τσέχα, Καρολίνα Μούτσοβα με 7-6(3), 7-5, 6-4 και πέρασε στα προημιτελικά.

Οι Σάκκαρη και Γκαρσία θα αναμετρηθούν την Πέμπτη (16/2) στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι στο κεντρικό κορτ, που θα αρχίσει στις 19:00, ώρα Ελλάδας.

Η προϊστορία λέει Καρολίν Γκαρσία με τη Γαλλίδα να έχει πετύχει τρεις νίκες στις ισάριθμες συναντήσεις τους: Στα ημιτελικά του τουρνουά στο Γουχάν το 2017 με 6-3, 6-2, στο 2ο γύρο στο Σινσινάτι το 2022 με 7-6, 6-7, 6-1 και τον Νοέμβριο στα ημιτελικά στα WTA Finals με 6-3, 6-2.

Θα προηγηθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Τζέσικα Πεγκούλα με τη Βραζιλιάνα, Χαντάντ Μαϊα, η νικήτρια στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει μια από τις Σάκκαρη και Γκαρσία.

Η Πεγκούλα για να βρεθεί στα προημιτελικά νίκησε την Οσταπένκο με 6-2, 2-6, 7-5 και η Χαντάντ Μαϊα την Κασάτκινα με 6-3, 7-6(7).

Η Σβιόντεκ έχασε μόλις ένα game από την Κόλινς
Στο πάνω μέρος του ταμπλό η Ιγκα Σβιόντεκ επέστρεψε στην Ντόχα και το τουρνουά από το οποίο πέρυσι άρχισε την τρελή της πορεία.

Στον πρώτο της φετινό αγώνα στην Ντόχα η άτυχη Ντάνιελ Κόλινς βρέθηκε στον δρόμο της, με την Πολωνή να επικρατεί με 6-0, 6-1.

Η Σβόντιεκ πήρε τα οκτώ πρώτα games του αγώνα, με τους πόντους να είναι 32-6 και στο τέλος 53-20.

Στα προημιτελικά θα παίξει με την Μπελίντα Μπέντσιτς, ενώ οι Γκοφ και Κουντερμέτοβα συνθέτουν το άλλο ζευγάρι των προημιτελικών.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top