Αθλητισμός

Νάγκετς – Μάβερικς 118-109: Ο Luka ήταν σόλο και το Ντένβερ του «τριπλού» Γιόκιτς καταιγιστικοί

Οι Μάβερικς ταξίδεψαν στο Ντένβερ για την αναμέτρηση με τους Νάγκετς και χάρη στον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του επιστρέφουν με άδειες βαλίτσες (119-108). Ο Καϊρί Ίρβινγκ έμεινε εκτός μετά από τέσσερα ματς με τη νέα του ομάδα εξαιτίας σφιξίματος στη μέση και ο Λούκα Ντόντσιτς έμοιαζε απελπιστικά μόνος απέναντι σε ένα σύνολο που μονοπωλούσε το παρκέ.

Από την αρχή του αγώνα, οι Νάγκετς που είδαν τον Άαρον Γκόρντον να μένει με τα πολιτικά του, είχαν τον έλεγχο και μέχρι και το ημίχρονο είχαν φτάσει τη διαφορά τους στους 17 πόντους. Κράτησαν τις διψήφιες αποστάσεις και με την επιστροφή, την ώρα που ο Λούκα ήταν ο μοναδικό σταθερός παράγοντας που κρατούσε το Ντάλας έχοντας τους 34 από τους 68 πόντους στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Η εικόνα δεν άλλαξε ακόμη και αν οι Μάβερικς μείωσαν στους 10 τρεις φορές και η νίκη ήρθε σε χέρια Ντένβερ.

Ο Γιόκιτς σημείωσε ακόμη ένα triple-double στη σεζόν με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ο Γκριν και ιδιαίτερα με την εμφάνιση της τρίτης περιόδου ήταν κομβικός με 24 πόντους και ο Πόρτερ Τζ. είχε 22 με 5 ριμπάουντ.

Στην άλλη πλευρά, ο Ντόντσιτς έβαλε στοπ στους 37 πόντους με 3/8 τρίποντα και έφτασε μακριά μόλις μία ασίστ από το double-double. Ο Γουντ είχε 17, ο Ράιτ 11 και ο Λόσον 10.


Dallas Mavericks vs Denver Nuggets - Full Game Highlights | February 15, 2023 | 2022-23 NBA Season

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top