Ελλάδα

Ο σκύλος βρήκε πέντε κιλά κάνναβης σε δυο σπίτια και επιχείρηση

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, εντοπίστηκαν δύο Έλληνες που έκαναν διακίνηση κάνναβης σε μια περιοχή της Ημαθίας και οι έρευνες που έκανε ο σκύλος ανιχνευτής σε δύο σπίτια και την επιχείρησή τους αποκάλυψαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι δυο δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης και πέρασαν λίγες ώρες ώσπου να καταφθάσει το εκπαιδευμένο τετράποδο που δανείστηκαν οι άνδρες της Δίωξης από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής. Το λαγωνικό ανέλαβε αμέσως δράση και ανακάλυψε στα σπίτια και την επιχείρηση 15 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 176,5 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 302 γραμμαρίων, καθώς και 330 σπόρους κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μαζί με τις ποσότητες που αγγίζουν τα πεντέμισι κιλά, κατασχέθηκαν και 6.145 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος. Οι δυο συνεταίροι στις νόμιμες αλλά και στις παράνομες δουλειές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

Δημοφιλέστερα

To Top