Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Πήγε στο καζίνο για πόκερ μετά την ήττα της Παρί από τη Μπάγερν

Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει τρόπους να ξεφορτωθεί το “βαρύ” συμβόλαιο του Νεϊμάρ και είχε επαφές με την Τσέλσι για το θέμα ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν τραγική απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League και ηττήθηκε με 1-0. Ο κόσμος της “βράζει” και λίγη ώρα μετά ο Κιλιάν Εμπαπέ ζήτησε δημόσια από τους συμπαίκτες του να προσέχουν το φαγητό τους και να ξεκουράζονται εν όψει της ρεβάνς στο Μόναχο.


PSG : Neymar retourne jouer au poker... après la défaite face au Bayern

Τίποτα από αυτά δεν τήρησε ο Νεϊμάρ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το RMC μετά το παιχνίδι έπαιξε δύο φορές πόκεερ στο Hyatt Regency στο Παρίσι.


naymer_2


naymer

Πήγε μετά τον αγώνα αλλά και την επομένη και συμμετείχε σε τουρνουά των 10.000 ευρώ. Η εταιρεία Poker Stars, που είναι χορηγός του Νεϊμάρ, δημοσίευσε φωτογραφίες του Βραζιλιάνου να παίζει πόκερ!

Στο περιθώριο της βραδιάς του στο πόκερ, ο Νεϊμάρ έκανε και ένα διάλειμμα με τους φίλους του σε ένα McDonald’s… Καλά τα λέει ο Εμπαπέ αλλά ποιος τον ακούει. Όλα αυτά την ώρα που η Παρί έχει 3 σερί ήττες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη! 

Δημοφιλέστερα

To Top