Αθλητισμός

Κύπελλο μπάσκετ, Περιστέρι bwin – ΠΑΟΚ 77-64: «Πέταξε» στον ημιτελικό με Ντένμον και Μωραΐτη

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση» στις αναμετρήσεις του Περιστερίου bwin με τον ΠΑΟΚ!

Οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν φέτος το 3/3 στα παιχνίδια κόντρα στον «δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης έχοντας φυλάξει το… καλύτερο και πιο σημαντικό για το τέλος! Το τελικό 77-64 στα «Δύο Αοράκια» έστειλε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στα ημιτελικά του Final 8, εκεί όπου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την ΑΕΚ για μια θέση στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Το Περιστέρι έλεγξε απόλυτα το ματς μετά το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα και δεν επέτρεψε σε καμία στιγμή του αγώνα στον ΠΑΟΚ να γίνει απειλητικός και να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Δημήτρης Μωραΐτης (16π., 2/3δίπ., 3/5τρ., 3/4β., 4ασ., 2ριμπ., 2κλ.) ήταν εκείνος που έβαλε τις «βάσεις» στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και ο Μάρκους Ντένμον (23π., 4/9δίπ., 3/4τρ., 6/7β., 3ριμπ., 2ασ., 2κλ.) εκείνος που συμπλήρωσε φαρδιά-πλατιά την υπογραφη του για την τελική επικράτηση στο ματς.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να «πατάει» καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα. Με τον Τζέιλεν Ράιλι να πραγματοποιεί εξαιρετική αφετηρία έχοντας 3/3 τρίποντα, ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα με 4-13 στα μισά του αγώνα ενώ το Περιστέρι bwin μετρούσε μόλις 1/12 εντός παιδιάς.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqk65a3hndw9)

Όμως όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν υπήρχε συνέχεια καθώς η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη «ξύπνησε» από τον «λήθαργο» του πρώτου πενταλέπτου και με ηγέτη τον Δημήτρη Μωραΐτη πραγματοποίησε επιμέρους σκορ 13-2 και έκλεισε την πρώτη περίοδο έχοντας το προβάδισμα με 17-15. Και να ‘ταν μόνο αυτό;

Δημοφιλέστερα

To Top