Αθλητισμός

La Liga: «Ξεμπούκωσε» η Τζιρόνα, 6-2 την Αλμερία – Δείτε τα γκολ

Ξεμπούκωσε» η Τζιρόνα απέναντι στην Αλμερία, την οποία διέλυσε με 6-2 (τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο) και προσωρινά ξέφυγε με +7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων στη LaLiga μετρούσαν οι γηπεδούχοι, έχοντας σκοράρει μόνο μία φορά απέναντι στη Βαλένθια (1-0) για την 20ή αγωνιστική. Στα υπόλοιπα ματς ηττήθηκαν από την Κάντιθ με 2-0, τη Μπαρτσελόνα 1-0 και τη Βιγιαρεάλ 1-0!

Απόψε, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, τα πέτυχαν… μαζεμένα και πανηγύρισαν μία τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι σε ομάδα που παλεύει για τον ίδιο στόχο, της αποφυγής του υποβιβασμού.

Η άμυνα της Αλμερία δε λειτούργησε καθόλου καλά σε δεύτερο σερί ματς, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε 3 τέρματα από την Μπέτις κι απόψε άλλα 6 από την Τζιρόνα. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 22 βαθμούς, δύο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη (Βαλένθια) και συνεχίζουν να κινδυνεύουν.


Resumen de Girona FC vs UD Almería (6-2)

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της La Liga:

Τζιρόνα-Αλμερία 6-2 (8΄ Καστεγιάνος, 34΄ Τσιγκάνκοφ, 36΄ Ρικέλμε, 43΄ Ερνάντεθ, 77΄ Μάρτιν, 79΄ Στουάνι – 67΄ Ραμαζανί, 81΄ Τουρέ)

Σοσιεδάδ-Θέλτα 18/2

Δημοφιλέστερα

To Top