Ελλάδα

Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Παρών από την αδερφή του Σοφία και τον Άδωνι Γεωργιάδη

Στη Μητρόπολη Αθηνών άρχισαν να φτάνουν λίγο πριν τις 11 το πρωί μέλη της οικογένεια τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για το μνημόσυνο που θα τελεστεί για τις 40 ημέρες από την ημέρα του θανάτου του.

Εν μέσω χειροκροτημάτων από όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Μητρόπλη έφτασε η αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία.


Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: H βασίλισσα Σοφία

Λίγο αργότερα στη Μητρόπολη έφτασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Η κυκλοφορία στην Μητροπόλεως έχει διακοπεί απο την πλατεία Συντάγματος προκειμένου να γίνει με ομαλό τρόπο η προσέλευση των περίπου 300 ατόμων που θα δώσουν το «παρών» στην τελετή.

Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο υπολογίζεται στους 250 ανάμεσα στους οποίους και ορισμένοι που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην κηδεία λόγω κορωνοϊού.

Στην Αθήνα βρίσκονται από την Τετάρτη ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ ενώ τα παιδιά τους δεν θα παρευρεθούν στο μνημόσυνο. Στο μνημόσυνο είναι, επίσης, παρούσες οι πριγκίπισσες Έλενα και Χριστίνα.


Δημοφιλέστερα

To Top