Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Χάμες απέναντι στη Λαμία

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι η απουσία που ξεχωρίζει από την αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Κολομβιανός σταρ προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεών του. Κατά τα άλλα εκτός είναι και Παπέ Σισέ ενώ επέστρεψαν στους εκλεκτούς οι Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Βρουσάι και Μπουτούτσι (ο Ανδρούτσος ήταν αποστολή και πάγκο και με Παναιτωλικό). Ως γνωστόν τιμωρημένος είναι ο Εμβιλά και τραυματίας ο Ρέτσος.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (19/2, 16:00) τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το Σάββατο (18/2) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που θα αναχωρούσε για τη Φθιώτιδα.

Οι ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την 23άδα είναι οι εξής: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Δημοφιλέστερα

To Top