Αθλητισμός

Super League 1, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (20:00, Novasports 2)

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε υποδεχθεί μέχρι τώρα 12 φορές τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει καταφέρει να επικρατήσει στα 6 από τα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ υπάρχουν ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες της ομάδας της Ηπείρου.

Τις τέσσερις πρώτες σεζόν της συνύπαρξής τους στην Stoiximan Super League δεν υπήρξε ισοπαλία σε καμία από τις δύο έδρες, ούτε στο μοναδικό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος που είχαν δώσει.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε το εντός έδρας σερί του με τέσσερις νίκες, ενώ ένα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρώτη του ισοπαλία στην Αρκαδία στις 18 Αυγούστου 2013, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2013-14 και από τότε έχει ηττηθεί μόνο στις δύο από τις οκτώ επισκέψεις του στην έδρα του Αστέρα.

Οι δύο ομάδες έκαναν ένα σερί με τέσσερις ισοπαλίες, από το 2013-14 μέχρι και το 2016-17. Στη συνέχεια ήρθε η πρώτη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα και με 2-1 στις 19 Αυγούστου 2017, πάλι σε πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Στα τρία τελευταία μεταξύ τους έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο, με τον Αστέρα να έχει δύο νίκες και τον ΠΑΣ Γιάννινα μία.

Τα τρία από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2012-13 στα δύο τελευταία υπάρχει επικράτηση του γηπεδούχου.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 19-11

Δημοφιλέστερα

To Top