Αθλητισμός

La Liga, Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: «Απόδραση» από τη Παμπλόνα και στο -5 από τη Μπαρτσελόνα

Το «Σαδάρ» είναι ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα της ισπανικής La Liga, κάτι που διαπίστωσε και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία, με υπομονή και επιμονή, νίκησε εντέλει την Οσασούνα (2-0) και μείωσε στους πέντε βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, η οποία απόψε υποδέχεται την Κάντιθ (19/02, 22:00).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Χωρίς τον πολύτιμο αμυντικό Χουάν Κρουθ και τον πρώτο του σκόρερ «Τσίμι» Άβιλα, αμφότεροι εκτός λόγω τιμωρίας, ο Χαγκόμπα Αρασάτε είχε και πάλι στη διάθεση του τον (δανεικό από τη Μπαρτσελόνα) εξτρέμ Άμπντε.

Πολλές για άλλη μια φορά οι απουσίες για τον Κάρλο Αντσελότι, αφού στους τραυματίες Φερλάν Μεντί – Τόνι Κρόος και τον Καρίμ Μπενζεμά που έμεινε εκτός προληπτικά ενόψει της Λίβερπουλ την Τρίτη (21/02, 22:00) στο Champions League, προστέθηκε τελευταία στιγμή λόγω γρίπης ο Ορελιέν Τσουαμενί.

Αλλαγές στην οπισθοφυλακή από τον Καρλέτο (ξεκίνησε, ουσιαστικά, με τέσσερα στόπερ), ο οποίος έβαλε εκ νέου ως αμυντικό χαφ τον Εντουάρντο Καμαβινγκά και στην κορυφή της επίθεσης τον Ροντρίγκο μετά την επιστροφή του Βινίσιους Ζούνιορ από τιμωρία αφού, άλλωστε, δεν έχει και άλλες εναλλακτικές.

Λίγη μπάλα, λίγες ευκαιρίες

Ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Βινίσιους Ζούνιορ πάντως να αγγίζει το 0-1 στο δέκατο λεπτό, όταν δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Σέρχιο Ερέρα.

Η Οσασούνα απάντησε με μια εξίσου σημαντική ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Άμπντε, ο Άντε Μπούντιμιρ μπέρδεψε με την κίνησή του τον συμπαίκτη του Λούκας Τορό, ο οποίος ήταν έτοιμος να «εκτελέσει» τον Τιμπό Κουρτουά.

Ο Κροάτης επιθετικός, ύστερα από λάθος του Νάτσο, είχε σουτ που έφυγε λίγο άουτ από την μαδριλένικη εστία λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο έκλεισε με τον Βινίσιους να τσακώνεται με αντίπαλο (κλασικά…) και να βλέπει κίτρινη κάρτα.

Δημοφιλέστερα

To Top