Αθλητισμός

Volleyleague, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-2: Αγκάλιασε την πρώτη θέση

Δύο ημέρες μετά την πρόκριση στους διπλούς τελικούς του Τσάλεντζ Καπ στο Μαρούσι, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ στο ντέρμπι «αιωνίων» της 15ης αγωνιστικής που έγινε στο Μελίνα του Ρέντη και έσπασε το σερί 6-0 του τριφυλλιού στους αγώνες πρωταθλήματος.

Ηταν μία ακόμα ματσάρα μεταξύ των δύο αιωνίων που δεν είχε ποιότητα, αλλά χαρακτηρίστηκε από εναλλαγές στο σκορ, σκληρές μονομαχίες και ένα φινάλε που δίνει στον Ολυμπιακό το απόλυτο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqm16vjoxc1t)

Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την ανατροπή του Α γύρου όταν και πάλι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ. Αυτή τη φορά ισοφάρισαν 2-2 σετ και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου έδωσαν ρεσιτάλ στο σερβίς ο Ιταλός Τράβιτσα αλλά και ο Γερμανός Ιντάλγκο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqm10herhwqh)

Ο πρώτος με το δικό του σερί έκανε σερί 4-0 για το 10-6 στο 5ο σετ ενώ ο Ιντάλγκο έβαλε την υπογραφή του στη νίκη με τον 7ο άσσο που πήρε στο φινάλε του αγώνα και οδήγησε την ομάδα του στην σπουδαία νίκη με 3-2 σετ. Με τους 2 βαθμούς που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο καθώς 3 στροφές πριν το τέλος, βρίσκονται στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +9 από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Δημοφιλέστερα

To Top