Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προβάδισμα του Ραμόν έναντι του Ρέαμπτσιουκ για το αρχικό σχήμα με τη Λαμία

Ο 21χρονος Ραμόν φαίνεται πως αποκτά το προβάδισμα για βασικός με τον Ολυμπιακό και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χρίστηκε βασικός στο 6-1 με τον Παναιτωλικό και δείχνει να έχει την προοπτική να συμβεί το ίδιο και στο Λαμία – Ολυμπιακός την Κυριακή (16.00, COSMOTE SPORTS TV 1). Είναι ένα… κλικ πιο πάνω από τον Ρέαμπτσιουκ αναφορικά με την 11άδα. Έχει δε μπροστά του χρόνο και να βελτιωθεί περισσότερο αλλά και ακόμα και να καθιερωθεί στον πειραϊκό σύλλογο.

Αναφορικά με την 11άδα οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Σωκράτης και Ραμόν είναι τα φαβορί για την άμυνα και δίπλα στον Έλληνα στόπερ θα είναι ο Ντόι ή ο Μπα. Ένας εκ των Κασάμι – Σαμασέκου θα πλαισιώσει τον Ινμπόμ Χουάνγκ και οι Φορτούνης, Κανός και Γκάρι Ροντρίγκες είναι σε πρώτο πλάνο για να παίξουν πίσω από τον Μπακαμπού (υπάρχει βέβαια και ο Μπιέλ για να παίξει πίσω από τον φορ).

Η λογική του ότι έμεινε εκτός ο Χάμες είχε να κάνει με το να είναι ΟΚ για το ντέρμπι του Σαββάτου στο Φάληρο με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε στην αποστολή για το Λαμία – Ολυμπιακός είναι οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Στο διαιτητικό σκέλος να τονιστεί πάντως πως ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει εγγράφως αντικατάσταση του ρέφερι Κατοίκου. Άρα θα έχει ενδιαφέρον και αυτή η παράμετρος.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top