Ελλάδα

Σεισμός στην Τουρκία: Έτσι καταλήγει η βοήθεια για τους σεισμόπληκτους, υποστηρίζει ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης

Ανάρτηση με εικόνες που προκαλούν προβληματισμό για τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται μετά τον σεισμό στην Τουρκία έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο φωτορεπόρτερ, Γιώργος Μουτάφης.

Στις εικόνες και το βίντεο που ανήρτησε ο Γιώργος Μουτάφης φαίνονται ρούχα και άλλα αντικείμενα να είναι πεταμένα στο κέντρο διαχείρισης της περιφέρειας Αττικής.

Για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συριας.Έτσι καταλήγει η βοήθεια του κόσμου.
Εκεί στο κέντρο διαχείρισης ειδών πρώτης ανάγκης της Περιφέρεια Αττικής όλα καλά;
Ντροπή σας!

Posted by Giorgos Moutafis on Saturday, February 18, 2023

Σε ανάρτησή της η περιφέρεια Αττικής για την αναχώρηση με 50 οχήματα από το ΣΕΦ του κομβόι της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «το υλικό που αποστέλλεται στη γείτονα αποτελεί μέρος της μαζικής προσφοράς των χιλιάδων πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς της Περιφέρειας Αττικής. Η αποστολή θα παραδώσει στις τουρκικές αρχές μόνο τα υλικά που ζητήθηκαν από την πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα ως άμεσα αναγκαία για τους σεισμοπαθείς. Με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών, πραγματοποιήθηκε η διαλογή των προσφορών και η ταξινόμηση των κατάλληλων υλικών. Όσα υλικά κατά τη διάρκεια της διαλογής κρίθηκαν ως ακατάλληλα ή φθαρμένα, έχουν προωθηθεί από την Περιφέρεια Αττικής για ανακύκλωση. Όσα είδη προσφέρθηκαν από πολίτες, αλλά δεν ζητήθηκαν από την τουρκική πρεσβεία, – τρόφιμα, ρούχα κλπ – θα ταξινομηθούν και θα διατεθούν σύντομα σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη».

Με 50 οχήματα της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το ΣΕΦ το κομβόι της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους…

Posted by Περιφέρεια Αττικής on Sunday, February 19, 2023

Η ανάρτηση της περιφέρειας για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας

Με 50 οχήματα της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το ΣΕΦ το κομβόι της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.  Πάνω από 110 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, των δήμων της Αττικής, του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και του ΙΣΑ.Γ. Πατούλης: «Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε με τη συμβολή των συμπολιτών μας, αποτελεί την έμπρακτη απάντησή μας ότι είμαστε δίπλα στους σεισμόπληκτους γείτονές μας»

Δημοφιλέστερα

To Top