Ελλάδα

Ιωάννινα: Περιπετειώδης σύλληψη διακινητή ναρκωτικών

Ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος Έλληνας, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα για έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στα Ιωάννινα, το απόγευμα της Παρασκευής, όμως συγκρούστηκε με ένα προπορευόμενο όχημα και το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε.

Ο ύποπτος το εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ενώ ταυτόχρονα πετούσε στο έδαφος μια συσκευασία με ναρκωτικά. Όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ βρήκαν και την συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 90,5 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, ερεύνησαν το αυτοκίνητο και ανακάλυψαν κρυμμένη στην οροφή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκαν άλλα 10,5 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», τρία ναρκωτικά χάπια και μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης. Ο 31χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δημοφιλέστερα

To Top