Αθλητισμός

Serie Α: Επέστρεψε στις νίκες η Ρόμα, 1-0 τη Βερόνα και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση – Δείτε το γκολ

«Δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο» ήταν η μάλλον… άκομψη απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο όταν ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του Σολμπάκεν στην αρχική ενδεκάδα της Ρόμα. Και ο Νορβηγός επιθετικός φρόντισε να τον «εκθέσει» πανηγυρικά! Με τον ίδιο να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, οι Ρωμαίοι λύγισαν με 1-0 τη Βερόνα και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα για να ανέβουν στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με τη Μίλαν.

Το σύνολο του Μουρίνιο πάντως… άργησε να πάρει μπρος, αλλά στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Στο 45΄ο Σπινατσόλα βρήκε τον Σολμπάκεν με έξύπνη πάσα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος έπιασε φοβερό τελείωμα για να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της Ρόμα. Δευτερόλεπτα αργότερα μάλιστα ο Ελ Σαράουι θα μπορούσε να είχε γράψει το 2-0 για τους γηπεδούχους, αλλά ο Μοντίπο κράτησε ζωντανή τη Βερόνα με εξαιρετική επέμβαση.

Όπως ακριβώς έπραξε και στη φάση του 89΄όταν έδειξε εντυπωσιακά αντανακλαστικά στην καρφωτή κεφαλιά του Μπελότι, αποτρέποντας το 2-0. Ο κίπερ των φιλοξενούμενων ωστόσο δεν αρκούσε για να αποφύγουν την ήττα, με τη Ρόμα τελικά να παίρνει τη νίκη με 1-0 και να παραμένει σε τροχιά Champions League.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqmw0nyxzge9)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 23ης αγωνιστικής στη Serie A:

Σασουόλο-Νάπολι 0-2

Σαμπντόρια-Μπολόνια 1-2

Μόντσα-Μίλαν 0-1

Δημοφιλέστερα

To Top