Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Κωνσταντέλιας όπως… Μέσι στην ασίστ προς τον Νάρεϊ για το 1-0 – Δείτε βίντεο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε θέση οδηγού στο 14ο λεπτό κόντρα στην ΑΕΚ, όταν ο Κάλεντ Νάρεϊ νίκησε τον Αθανασιάδη με σουτ. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε η μαγική ασίστ του Γιάννη Κωνσταντέλια, η οποία μπορεί άνετα να είναι και υποψήφια για καλύτερη της… σεζόν.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κουβάλησε την μπάλα μέχρι την περιοχή, η πάσα του κόπηκε από τον Μουκουντί αλλά η μπάλα ξαναγύρισε σε εκείνον, ο οποίος παρότι ήταν πεσμένος στο έδαφος έκανε κάτι απίθανο.

Έκανε ένα κοντρόλ με το ποδί, δεύτερο με το στήθος και στη συνέχεια έδωσε πάσα ακριβείας στον Νάρεϊ για να κάνει το 1-0. Όλα αυτά μπροστά στους Ρότα, Σιμάνσκι και Γιόνσον που απλά… παρακολουθούσαν αυτά που έκανε ο 19χρονος.

Δείτε εδώ τη… μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια την οποία αξιοποίησε ο Νάρεϊ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που έκανε την απίθανη ασίστ στο γκολ του Νάρεϊ για το 1-0 και ο ίδιος μίλησε στη «NOVA» για τη φάση και το ματς.

Για τα λόγια του Νικολαϊδη: «Με κάνουν πολύ χαρούμενο και τον ευχαριστώ πολύ».

Για το χειροκρότημα από την εξέδρα: «Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω στην Τούμπα με πάθος και έτσι μεγάλωσα. Το χειροκρότημα είναι κάτι φοβερό για εμένα και είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα».

Βλέποντας ξανά τη φάση της ασίστ, ο ίδιος ανέφερε: «Η στιγμή μου βγήκε από ένστικο. Απλά έγινε…»

Για το που οφείλεται που έτρεξε τόσο: «Θέλουμε να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς, να δίνουμε μονομαχίες και αυτό πιστεύω είναι θεμα ψυχής και όχι σωματικής κούρασης»

Για το αν δέχθηκε πειράγματα από τους συμπαίκτες του για την ασίστ: «Δέχθηκα ναι πειράγματα αλλά τα αντιμετωπίζω (γέλια)»

Για το αν είχε δουλέψει τη φάση της πάσας στην προπόνηση ή το έχει δει κάπου: «Δεν το είχα δούλεψει ούτε είχε ξαναγίνει, ούτε το έχω δει»

Για τον Κουλιεράκη: «Ο Κουλιεράκης δουλεύει πάρα πολύ, πηδάει στο θεό όπως σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και έκανε τρομερό παιχνίδι σήμερα»

Για τον χαρακτήρα του: «Πάντα προσπαθώ να φτιάξω τον χαρακτήρα μου πρώτα, να είμαι ταπεινός και μετά το ποδόσφαιρο»

Για τη δουλειά στην προπόνηση: «Πάντα προσπαθώ να κάθομαι παραπάνω στην προπόνηση, να τελειώνω φάσεις και να βρω το γκολ»

Για τη ψυχολογία: «Πήραμε αρκετή ψυχολογία μετά από αυτό αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε παραπάνω αυτοπεποίηθηση».

Δημοφιλέστερα

To Top