Αθλητισμός

Συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία – Δείτε τα γκολ

Χωρίς Ρόναλντ Αραούχο (τιμωρημένος), Πέδρι και Ουσμάν Ντεμπελέ (τραυματίες) και με την κούραση από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League, η αναμέτρηση με την Κάντιθ έκρυβε για την Μπαρτσελόνα περισσότερες παγίδες απ’ ότι θα ήθελε.

Και, παρ’ ότι ζορίστηκε για σαράντα λεπτά, η πρωτοπόρος της La Liga φόρτσαρε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και, εντέλει, έφτασε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 με γκολ των Σέρτζι Ρομπέρτο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και επανέφερε στους οκτώ βαθμούς την διαφορά της από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, στην κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου. Δύο δοκάρια και δύο (ορθώς) ακυρωθέντα γκολ η Κάντιθ.


Resumen de FC Barcelona vs Cádiz CF (2-0)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφερε την Ατλέτικο Μαδρίτης στα… όριά της, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο «Metropolitano», όμως τη λύση για τους «ροχιμπλάνκος» έδωσε για άλλη μία φορά φέτος ο Αντουάν Γκριεζμάν, χαρίζοντας στην ομάδα του μία μεγάλη νίκη (τρίτη στα τελευταία 4 ματς) με 1-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της LaLiga, που την φέρνει πλέον σε απόσταση… αναπνοής απ’ την 3η Σοσιεδάδ.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η Ατλέτικο ανέβασε… στροφές στο δεύτερο 45λεπτο κι έφτασε εντέλει στο τρίποντο, χάρις στο γκολ του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Ντεπάι και νίκησε τον Αγκιρεθαμπάλα με θαυμάσιο σουτ μέσα απ’ την περιοχή.


Resumen de Atlético de Madrid vs Athletic Club (1-0)

Συνοπτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της La Liga:

Δημοφιλέστερα

To Top