Ελλάδα

20 ονόματα βιαστών έδωσε η 12χρονη στον Κολωνό

Οσο οι έρευνες των Αρχών διεισδύουν στη δυσώδη υπόθεση του βιασμού της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό, τόσο τα στοιχεία που αναδύονται αποδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος. Ο 65χρονος δερματολόγος που πλήρωνε στον Ηλία Μίχο 50 ευρώ για να βιάζει στο ιατρείο του το κοριτσάκι, δεν είναι τελικά ο τελευταίος «παιδόφιλος της διπλανής πόρτας» στη ζοφερή αυτή ιστορία.

Μέσα από τις πέντε εξομολογήσεις-καταθέσεις της μικρής στο ειδικό δωμάτιο του 8ου ορόφου με τις κάμερες και τα μικρόφωνα, οι αξιωματικοί του Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατάφεραν να βγάλουν ένα ακόμα λαβράκι. Με τον παιδικό του αυθορμητισμό το κοριτσάκι αποκάλυψε, εκτός από τον συλληφθέντα Ηλία Μίχο, την ύπαρξη τριών κομβικών προσώπων που το κάθε ένα από αυτά είχε ειδικό ρόλο στο κύκλωμα της παιδοφιλίας, 16 ανδρών που κατηγορούνται ότι τη βίασαν και τουλάχιστον έξι ακόμα για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ασέλγησαν στη μικρή!

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανή η σύλληψη τριών ακόμη βιαστών. Συνολικά στην τελευταία κατάθεσή της η μικρή ανέφερε τα ονόματα συνολικά 20 ανδρών! Τέλος, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα ηλεκτρονικά ίχνη των διαδικτυακών επαφών υπάρχει ένας κύκλος 15 προσώπων που διατηρούσαν τουλάχιστον επαφές με το 12χρονο κορίτσι!

Είναι τρομακτικό ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στήσει ένα δαιδαλώδες σύστημα μέσα από το οποίο εξέδιδε τη μικρή. Δεν ήταν τελικά μόνο το προφίλ που έφτιαξε στο ροζ site ενηλίκων Blindchat για να ψαρεύει πελάτες, αλλά, όπως βγαίνει τώρα σιγά-σιγά στην επιφάνεια, «καμουφλαρισμένοι» παιδόφιλοι με το προφίλ του οικογενειάρχη που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού και των Σεπολίων ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον 53χρονο προφυλακισμένο για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Ετσι, εκτός από τον δερματολόγο και τους δύο Πακιστανούς που διατηρούν κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας στην ίδια γειτονιά, στο στόχαστρο μπαίνει και ένας οδοντοτεχνίτης της περιοχής.


f2---mixos-2

Με τον γιατρό από τον Κολωνό και τρεις ακόμα από τους συλληφθέντες να παίρνουν το απόγευμα της Παρασκευής τον δρόμο για τη φυλακή, έκλεισε και ο τέταρτος κύκλος ερευνών για τον βιασμό της 12χρονης
Ο δερματολόγος και οι Πακιστανοί

Με τον γιατρό από τον Κολωνό και τρεις ακόμα από τους συλληφθέντες να παίρνουν το απόγευμα της Παρασκευής τον δρόμο για τη φυλακή, έκλεισε και ο τέταρτος κύκλος ερευνών. Προφυλακισμένοι είναι ο 65χρονος δερματολόγος, ο 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο 49χρονος οδηγός φορτηγού και ο 50χρονος Πακιστανός, υπάλληλος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, ο 23χρονος που εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων αφέθηκε ελεύθερος με όρους, καθώς υποστήριξε ότι η φωτογραφία που επέδειξαν οι αστυνομικοί και η 12χρονη τον αναγνώρισε ήταν τραβηγμένη πριν από τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ και το χρώμα της μοτοσικλέτας του είναι διαφορετικό.

Ο 65χρονος, που μέσω του Ηλία Μίχου βίασε στο μικρό δωμάτιο του ιατρείου του περισσότερες από δέκα φόρες το κοριτσάκι ενώ στον προθάλαμο περίμεναν οι ασθενείς του, αρνήθηκε τα πάντα, αλλά δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα. Οι δικαιολογίες ότι το παιδί το πήγε στο ιατρείο ο μεγαλύτερος αδελφός του και ότι το χρονικό διάστημα που κατηγορείται πως το βίαζε έλειπε στο εξωτερικό, ήταν έωλες.

Δημοφιλέστερα

To Top