Ελλάδα

Χωρίς τέλος το θρίλερ στον Έβρο: Δολοφονία ή αυτοκτονία ο θάνατος της 28χρονης;

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων από το Τυχερό του Έβρου, που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας, σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής, από τη στιγμή που έφυγε από το πατρικό της για να δει έναν αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου και δεν επέστρεψε. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο όμως δεν εμφανίστηκε. Η οικογένειά της ανησύχησε βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της τηλέφωνο και μαζί με στενούς συγγενείς αλλά και κατοίκους της περιοχής ξεκίνησαν να την αναζητούν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και τις Αρχές για την εξαφάνισή της.

Η 28χρονη Βίκυ εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, κοντά στις «κεραίες», στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου. Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και με την οποία συνήθιζε να πηγαίνει προς το συγκεκριμένο σημείο για βόλτα.


28xroni__1_

Το καρφωμένο μαχαίρι στο στήθος και τα σημάδια στα χέρια

Με τον εντοπισμό της σορού στη χαράδρα, ξεκίνησαν άμεσα και οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ., ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, χωρίς να έχουν σταματήσει όμως να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια εξέταση του ιατροδικαστή, η νεαρή γυναίκα είχε καρφωμένο στο στήθος γησένα μαχαίρι, σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στις φλέβες των χεριών, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν κατά την πτώση της στην χαράδρα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που «χτένισαν» τον τόπο που εντοπίστηκε νεκρή η 28χρονη, δεν εντόπισαν οποιοδήποτε στοιχείο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασεις προκειμένου να πέσει άπλετο «φως» στην περίπτωση θανάτου και να επιβεβαιωθεί ή όχι το σενάριο της αυτοχειρίας.

Ποια ήταν η 28χρονη Βίκυ – Δεν πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε

Η είδηση του θανάτου της 28χρονης Βίκυ, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και έχει γεμίσει ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα σε όσους τη γνώριζαν. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή κοπέλα που περιγράφουν ως «τη χαρά της ζωής» και δε μπορούν να πιστέψουν το σενάριο που θέλει να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δημοφιλέστερα

To Top