Ελλάδα

Ρόδος: Τα εννέα στοιχεία που «έκαψαν» τον γιο για τη δολοφονία του πατέρα του

Συγκλονισμένο είναι το νησί της Ρόδου από την ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του συνταξιούχου λιμενεργάτη Γιώργου Καρυώτη τον Ιούνιο του 2022 καθώς για την υπόθεση ασκήθηκε δίωξη στον γιο του.

Σύμφωνα με τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του Βαγγέλη Κουλιανού για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 75χρονου πατέρα του, πίσω από τη δολοφονία κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

Ο Κουλιανός, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την άσκηση δίωξης σε βάρος του έβγαινε στα κανάλια και παραπονιόταν γιατί η αστυνομία δεν εξιχνίαζε τη δολοφονία του πατέρα του, φέρεται να «μελέτησε, σχεδίασε και εκτέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση διά στραγγαλισμού και με οικονομικό κίνητρο τον πατέρα του. Στη συνέχεια επιχείρησε να συγκαλύψει την ενέργειά του με διάφορους τρόπους, φορώντας γάντια, σκηνοθετώντας ληστεία και προφασιζόμενος ενώπιον τρίτων ότι συνομιλούσε με τον πατέρα του ενώ αυτός ήταν ήδη νεκρός. Φέρεται στη συνέχεια να επιχείρησε να χειραγωγήσει συγκεκριμένους μάρτυρες ώστε να μην καταθέσουν ή να αλλάξουν τις καταθέσεις τους σχετικά με στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν».


rodos-spiti

Η είσοδος του σπιτιού στο οποίο είχε βρεθεί νεκρός ο 75χρονος

Τα στοιχεία που τον «έκαψαν»

Για να σχηματιστεί δικογραφία και να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του γιου του 75χρονου, αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές αξιολόγησαν τα ακόλουθα στοιχεία:

– Τη στάση του θύματος η οποία ήταν εμφανώς σκηνοθετημένη

– Την πόρτα του σπιτιού η οποία ήταν ορθάνοιχτη και στερεωμένη με ξύλο

Δημοφιλέστερα

To Top