Οικονομία

Τράπεζα Πειραιώς: Από τις 24 Φεβρουαρίου η αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης για την MIG

Συνολικά έξι εβδομάδες, με έναρξη στις 24.02.2023 και λήξη στις 07.04.2023, θα διαρκέσει η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Τράπεζας Πειραιώς προς τους μετόχους της MIG , μετά την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αποδεχόμενοι Μέτοχοι δύνανται να αποδέχονται τη Δημόσια Πρόταση με την υποβολή σχετικής έγγραφης δήλωσης αποδοχής (στο εξής η “Δήλωση Αποδοχής”) στον Συμμετέχοντα/Διαμεσολαβητή (όπως ορίζονται στο Πληροφοριακό Δελτίο) τους, μέσω του οποίου τηρούν στο Σ.Α.Τ. τις Προσφερόμενες Μετοχές τους θα διαρκέσει συνολικά έξι (6) εβδομάδες, με έναρξη στις 24.02.2023, στις 08:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και λήξη στις 07.04.2023, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο 18 παράγραφος 2 του Νόμου (στο εξής η “Περίοδος Αποδοχής”).

Τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης θα δημοσιευθούν με επιμέλεια του Προτείνοντος, εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ήτοι μέχρι και την 11.04.2023.

Ο Προτείνων προσφέρεται να καταβάλει τοις μετρητοίς το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα, ήτοι €0,2170 για κάθε νομίμως και εγκύρως προσφερθείσα και μεταβιβασθείσα Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση

Δημοφιλέστερα

To Top