Πολιτική

ΚΚΕ: Οι υποψήφιοι στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης – Επικεφαλής ο Κουτσούμπας στο ψηφοδέλτιο

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Α’ Θεσσαλονίκης. Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις δύο περιφέρειες της Θεσσαλονίκης έγινε σε εκδήλωση που έγινε στη Σταυρούπολη, με ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Α’ Θεσσαλονίκης

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης είναι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Επιπλέον το ψηφοδέλτιο στην Α’ Θεσσαλονίκης αποτελείται από τους:

1. Αβραμόπουλος Σωτήρης. 42 ετών, πολιτικός μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές». Μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιήθηκε από μικρή ηλικία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα και στη συνέχεια στο κίνημα των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών. Είναι περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

2. Αγοραστού Αθανασία: 37 ετών, μεγάλωσε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ Σερρών, ενώ σήμερα εργάζεται σε εταιρεία Logistics. Είναι Πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης και εκλεγμένη στο Γενικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

3. Βελδεμίρη Στεφανία: 50 ετών, είναι εικαστικός και διατηρεί καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργάζεται ως Συντηρήτρια Αρχαιολογικών Ευρημάτων και Έργων Τέχνης και είναι Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

4. Γεωργιάδη Αγορούλα (Ρούλα): 30 ετών, ειδικευόμενη ψυχίατρος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών και πρόεδρος του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης. Έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με τη φροντίδα αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων.

5. Δελής Γιάννης: 62 ετών, βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Δάσκαλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Διετέλεσε στέλεχος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, εκλεγμένος στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος και την ΑΔΕΔΥ. Εκλεγμένος, επίσης, δημοτικός σύμβουλος από το 2013 έως το 2019 με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

6. Ζαμπέτογλου Κώστας: 48 ετών, γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην χημεία περιβάλλοντος. Εργαζόμενος στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ.

7. Ζαριανόπουλος Σωτήρης: 62 ετών, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ. Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από το 2000 και Γενικός Γραμματέας του από το 2003 έως το 2014. Υπήρξε μέλος της Διοίκησης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ 2014 – 2019 και νυν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

8. Θεογνώστου Νικολέτα: 31 ετών, νομικός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Παύλου Μελά. Δραστηριοποιείται στο συνδικαλιστικό και στο γυναικείο κίνημα και είναι εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος και του Σωματείου υπαλλήλων Συμβολαιογραφείων.

9. Καραμήτρου Ειρήνη: 35 ετών, μεγάλωσε και κατοικεί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο. Εργάζεται σε εταιρία νέων τεχνολογιών ως μηχανικός λογισμικού και είναι πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης.

Δημοφιλέστερα

To Top