Αθλητισμός

Euroleague, Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός (21:30, Novasports Prime)

Η μετά Ράντονιτς εποχή στον Παναθηναϊκό τον βρίσκει με αρκετές απουσίες στο Μιλάνο. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Αρμάνι για την 25η αγωνιστική της EuroLeague στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο.

Ωστόσο ο 48χρονος τεχνικός έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» στη δική του πρώτη για την EuroLeague. Γκουντάιτις (ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο), Μποχωρίδης (διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική), Π. Καλαϊτζάκης (ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα), Αγραβάνης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς), Γ. Καλαϊτζάκης (ενοχλήσεις στη μέση) και Αβδάλας έμειναν εκτός και δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ιταλία, με τον Μαντζούκα να αναγκάζεται να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Εθνικής για το παιχνίδι κόντρα στη Σερβία και να μπαίνει στο αεροπλάνο για Μιλάνο.

Ο Σερέλης γνωρίζει πως δεν μπορεί να αλλάξει πολλά με μόνο μία προπόνηση στη νέα του ομάδα και όπως ο ίδιος τόνισε στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν την αναχώρηση, αναμένει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση. «Να δείξουμε ότι έχουμε γυρίσει σελίδα και ότι βλέπουμε μπροστά, γιατί υπάρχουν ακόμα τέσσερις μήνες, σχεδόν μισή σεζόν μπροστά μας και πρέπει να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι» ήταν τα λόγια του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Η 25η αγωνιστική
Πέμπτη 23/02
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου (21:05)

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός (21:30)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ζάλγκιρις Κάουνας (21:45)
Παρτίζαν – Φενέρμπαχτσε (22:00)
Παρασκευή 24/02
Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα Βερολίνου (20:00)

Βιλερμπάν – Εφές (21:00)
Βίρτους Μπολόνια – Μπασκόνια (21:30)
Βαλένθια – Ολυμπιακός (21:30)
Μπαρτσελόνα – Μονακό (21:45)

Κατάταξη
Ολυμπιακός 17-7

Δημοφιλέστερα

To Top