Αθλητισμός

Premier League,Λέστερ – Άρσεναλ 0-1: Μεγάλο διπλό και +5 από τη Σίτι!

H Άρσεναλ δεν έπεισε, αλλά πήρε διπλό που δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά και… μαξιλαράκι ασφαλειας. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 1-0 της Λέστερ και βρέθηκαν στο +5 από τη Σίτι. Η ομάδα του Αρτέτα δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της, ωστόσο δεν άφησε και τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο του ματς να φανούν απειλητικοί. Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά, πίεσε και είχε τέσσερις τελικές προσπάθειες στο 20λεπτο.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ στο Λέστερ-Άρσεναλ 

Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με υπέροχο σουτ του Τροσάρ, όμως το… VAR έβαλε φρένο στους πανηγυρισμούς, μιας και ο Γουάιτ κράτησε τον Γουόρντ στη φάση του κόρνερ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Γουέστ Χαμ-Φόρεστ 

Πέντε λεπτά αργότερα η Άρσεναλ ζήτησε πέναλτι, σε πτώση του Σάκα, χωρίς όμως να υπάρχει παράβαση. Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη , μιας και στο 46′ ήρθε το γκολ νίκης. Ο Τροσάρ του πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Σούταρ και ο Μαρτινέλι ολοκλήρωσε ιδανικά τη φάση. Η Λέστερ δεν μπόρεσε να απειλήσει και ο Ράμσντεϊλ διατήρησε το 5ο του εκτός έδρας clean sheet!

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ στο Έβερτον -Άστον Βίλα 

Βαριά ήττα για τη Νότιγχαμ, ξέσπασε η Γουέστ Χαμ
Σε κακό απόγευμα βρέθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ και σε εξαιρετικό η Γουέστ Χαμ, η οποία νίκησε τους Ρεντς με 4-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Μόγιες μπήκε εξ αρχής πολύ δυνατά στο ματς, αλλά μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 70ο λεπτό, έχοντας σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες πριν από εκείνο το σημείο. Ο Ινγκς έκανε το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το πανέμορφο πλασέ του Ράις στο 78′ κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0 και στο 85′ ο Αντόνιο έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα. Με το τρίποντο αυτό τα Σφυριά ανέβηκαν στη 16η θέση, με τη Φόρεστ να παραμένει στη 13η στο +4 από την επικίνδυνη ζωνή.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ στο Λιντς-Σαουθάμπτον

Πήρε ανάσα στο ντεμπούτο του Γκράθια η Λιντς

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της Λιντς, με τα Παγώνια να επικρατούν με 1-0 της Σαουθάμπτον εντός έδρας και να… αναπνέουν, βρισκόμενα πλέον εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, στο +1 από την Έβερτον. Οι Άγιοι από την άλλη «βυθίζονται» μιας και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 77ο λεπτό ο Ζούνιορ Φίρπο εκτελώντας ψύχραιμα εντός περιοχής.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top