Αθλητισμός

Super League 2: Επεισοδιακό Δ.Σ. με… ξύλο μεταξύ δύο παραγόντων και προσωρινή διακοπή!

Απίστευτα σκηνικά στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, που βρίσκεται σε αναστολή μετά τη μείωση των χρημάτων που είναι να πάρουν οι ομάδες από τη φορολογία των κερδών του στοιχήματος.

Παρόλο που το ΔΣ ξεκίνησε με τους παρευρισκομένους να τηρούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη η συνέχεια ήταν εκρηκτική!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, ήρθε στα χέρια με τον αντιπρόεδρο του Διαγόρα, Χρήστο Παπαδημητρίου.

Το… ξύλο των δύο ανδρών σε μια συνεδρίαση που μύριζε… μπαρούτι από νωρίς (ξεκίνησε το μεσημέρι) έφερε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του Δ.Σ. της Super League 2.

Κάποια στιγμή ηρέμησε η κατάσταση για να επαναρχίσει το Δ.Σ. της Λίγκας ενώ κατά άλλες πληροφορίες ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, έδειξε έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του (κατά άλλες πηγές ήδη παραιτήθηκε μέσα στο εν εξελίξει Δ.Σ.).

Θυμίζουμε τα θέματα του Δ.Σ.:
1. Ενημέρωση από την Επιτροπή που συστήθηκε την 22/2/2023 σχετικά με τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη και με τον Πρόεδρο της Super League 1.

2. Διάφορα Θέματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής – «Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων»

Αποκάλυψη για τη σύγκρουση τρένων: To μοιραίο σήμα του σταθμάρχη – «ΛΑΡ – 62 – Περνάς κόκκινο φωτόσημο εξόδου έως και είσοδο Νέων Πόρων»

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Στις 36 οι σοροί που δεν έχουν ταυτοποιηθεί – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας έξω από το νοσοκομείο

Δημοφιλέστερα

To Top