Αθλητισμός

Κύπελλο Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης– Μπαρτσελόνα (22:00, Cosmote Sport 3)

Τρίτη φετινή αναμέτρηση για τις δύο αιώνιες αντιπάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε άλλες δύο σίγουρα (ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου και ο αγώνας του Β’ γύρου της La Liga που θα φιλοξενηθούν αμφότερες στο Καμπ Νου).

Μέχρι στιγμής υπάρχει απόλυτη ισορροπία καθώς η Ρεάλ νίκησε με 3-1 στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και η Μπαρτσελόνα επικράτησε με το ίδιο σκορ στο Ριάντ στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Οι «μερένγκες» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ατλέτικο, η οποία θεωρήθηκε γκέλα καθώς η συμπολίτισσα έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά της επέτρεψε να μειώσει τη διαφορά της στους 7 βαθμούς καθώς η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε αναπάντεχα με 1-0 στην έδρα της Αλμερία.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει τους Αλάμπα, Μεντί και λογικά θα επιλέξει εκεί τον Νάτσο, ενώ στη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι δεν έχει τους Λεβαντόφσκι, Ντεμπελέ, Πέδρι.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο – Μόντριτς, Καμαβίνγκα, Κρόος – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Αραούχο, Κουντέ, Αλόνσο, Μπαλντέ – Κεσί, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ – Ραφίνια, Γκάβι, Φεράν Τόρες.

Δημοφιλέστερα

To Top