Αθλητισμός

Super League 1, ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (17:00, Novasports Prime)

Οι δύο ομάδες έχουν πολύ σύντομη ιστορία αναμετρήσεων, αφού βρέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά την σεζόν 2020-21, με την άνοδο του Βόλου στη Super League και είναι μόλις η τρίτη φορά που θα φιλοξενηθεί η ομάδα της Μαγνησίας στην Ήπειρο.

Την πρώτη του σεζόν, το 2020-21, ο Βόλος ως νεοφώτιστος επικράτησε τόσο στην έδρα του (2-1), όσο και στα Γιάννινα (1-0), ενώ η αναμέτρηση τους για τα Playouts ολοκληρώθηκε με 1-1 στην Μαγνησία.

Σε μια σειρά έξι αναμετρήσεων ανεξάρτητα έδρας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα μετρά μόλις μια νίκη, αυτή της περσινής σεζόν στην έδρα του. Σε αυτή την αναμέτρηση σημειώθηκαν και τα περισσότερα τέρματα από οποιαδήποτε άλλη και το εντυπωσιακό 3-2 γράφτηκε με τα γκολ των Κάργα, Παρέα και Εραμούσπε για τους γηπεδούχους και των Όρος και Νίνη για τους φιλοξενούμενους.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτή την αναμέτρηση σημειώθηκαν πέντε τέρματα, ενώ το σύνολο στις άλλες πέντε είναι οκτώ τέρματα. Σε κανένα από τα μεταξύ τους παιχνίδια πάντως δεν έχει μείνει στο 0-0.

Ο Βόλος έχει έξι ισοπαλίες συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, με τις τέσσερις να είναι μακριά από την έδρα του, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει έξι στα τελευταία του έξι παιχνίδια, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία του στην Super League με την προηγούμενη να είναι το 2014-15 με πέντε διαδοχικές ισοπαλίες.

2 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

ΓΚΟΛ: 3-3

Δημοφιλέστερα

To Top