Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Έφυγε από αυτό που αγάπησε» – Είπαν το τελευταίο αντίο στον μηχανοδηγό Σπύρο Βούλγαρη

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Καισαριανή η κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών την προηγούμενη εβδομάδα. Πλήθος συγγενών και φίλων έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» στον άτυχο μηχανοδηγό, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας και η μητέρα του, που αδυνατούν να πιστέψουν πώς το παιδί τους χάθηκε ξαφνικά από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Είναι τόσο τραγικό αυτό που περνάει η οικογένειά μου. Το ποιος φταίει θα το βρει η δικαιοσύνη. Ήθελε να δουλέψει στα τρένα και το αγάπησε, προσωπικά δεν ήθελα. Έφυγε από αυτό που αγάπησε. Μακάρι να ήμουνα με το ένα πόδι στον γιο μου και με το άλλο στις κηδείες των άλλων παιδιών, ήθελα να τους συλλυπηθώ όλους και ιδιαίτερα τον συνοδηγό του τον Δημήτρη που ήταν μαζί, ήταν και φίλοι, με όλους ήταν φίλος, ο γιος μου» ανέφερε ο πατέρας του, Παναγιώτης μετά την κηδεία.


Κηδεία 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη - Δήλωση του πατέρα του, Παναγιώτη Βούλγαρη


kideia_35xronos__13_


kideia_35xronos__12_


kideia_35xronos__11_


kideia_35xronos__9_

Το «παρών» στην κηδεία έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (κατά πληροφορίες γνώριζε προσωπικά τον άτυχο μηχανοδηγό), καθώς και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου.


Στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Kηδεία μηχανοδηγού 2


mitsotakis_kideia

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία του Σπύρου Βούλγαρη, τον οποίο γνώριζε προσωπικά

«Επί 12 λεπτά σε στείλανε να παλέψεις με το Χάρο»

Συγκίνησε στον επικήδειό του οικογενειακός φίλος του άτυχου μηχανοδηγού, ο οποίος ανέφερε: «Σε στείλανε στο θάνατο, παιδί μου. Επί 12 λεπτά σε στείλανε να παλέψεις με το Χάρο. Να προσέχεις τους μικρότερους γιατί είσαι ο μεγαλύτερος. Καταφέρατε να γίνετε παιδιά όλων των Ελλήνων. Όσο μπορείτε να συμβάλλετε να είναι τα τελευταία θύματα. Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι. Θέλω να είναι οι τελευταίοι που πληρώνουν. Μεγάλος και βουβός ο θρήνος! Καλό ταξίδι Σπύρο. Καλό ταξίδι στη αιωνιότητα».

Δημοφιλέστερα

To Top