Η προσέγγιση του στη μαγειρική και τη ζωή μοιάζει με φόρο τιμής σε έναν ξεχασμένο χρόνο και τόπο. Εγκαταλείποντας την υψηλή γαστρονομία, αφοσιώνεται σε ένα αρχέγονο στυλ, από το οποίο απουσιάζουν τα περιττά∙ υπάρχει μόνο καπνός, φωτιά, αέρας, πέτρα, αλάτι, κρέας, ψάρι και μερικά λαχανικά. Ο Francis Mallmann είναι ο μαέστρος του κρέατος. H διαδικασία θυμίζει ιεροτελεστία: ένας λάκκος με ξύλα στο υγρό έδαφος της Παταγονίας όπου ψήνεται το κρέας πάνω από τη φωτιά.
Ένα μπάρμπεκιου στις όχθες της λίμνης, μια φωτιά στους χιονισμένους πρόποδες των Άνδεων – κάθε γεύμα με τον Mallmann είναι μια γιορτή όπου κοτόπουλα με κρούστα αλατιού κρέμονται από ένα κορδόνι πάνω από τις φλόγες, ολόκληρα ribeye λούζονται με chimichurri και ψήνονται στα ξύλα, και καρότα, μάραθο και παντζάρια καψαλίζονται στα κάρβουνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr