Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Λαμία-ΠΑΟΚ (19:00, Cosmote Sport 4)

Μετά από δύο αναβολές (η πρώτη λόγω του χιονιά κι η δεύτερη λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη) Λαμία και ΠΑΟΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες στο πρωτάθλημα καθώς οι γηπεδούχοι παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό κι ο ΠΑΟΚ έχει θεωρητικές ελπίδες για τον τίτλο, με τη Λαμία πάντως έχοντας κάνει εντυπωσιακές πορείες τα τελευταία χρόνια να αναζητά την πρώτη της παρουσία σε έναν τελικό.

Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ μετρά πέντε τελικούς την τελευταία εξαετία και θέλει να βάλει της πρόκρισης σ’ έναν ακόμη.

Στην αποστολή της Λαμίας συμπεριλήφθηκε ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος επιστρέφει μετά από καιρό, ενώ εκτός έμειναν οι Νίκος Βέργος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σωτήρης Τσιλούλης, για διαφορετικούς λόγους.

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφουν οι Σβαμπ, Σάστρε αλλά νοκ-άουτ παραμένει ο Ολιβέιρα, ενώ εκτός είναι και οι Κάργας, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες.

Πιθανές ενδεκάδες:
Λαμία: Γκαραβέλης – Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Ασκόφσκι – Τζανδάρης, Στάνκο, Σλίβκα – Μεντίνα, Νούνιες, Καραμάνος.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σάστρε – Ντάντας, Σβαμπ – Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον.

Δημοφιλέστερα

To Top